IVONE_Family_2.jpg

ABOUT OUR BRAND

Helping You Achieve More

Resim d.o.o. offers expertly-manufactured products to distributors, dealers, and wholesalers in Europe. Our heritage is one of excellence and innovation; from the very beginning, our company has been known for superior product quality and excellent service. We’re proud to continue with those same values and mission today.

FUNDING

Get Informed about our funding

DIGITALIZACIJA TRŽNIH POTI – JPTT2020-COVID19

V okviru “Javnega poziva za sofinanciranje stroškov digitalizacije proda- jnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19)”, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, smo v podjetju RESIM d.o.o. pridobili nepovratna sredstva v višini 9.550,00 EUR za izvedbo dveh projektov:

• izdelave video vsebin za nivo podjetja ali za nivo izdelkov/storitev podjetja v vsaj enem tujem jeziku ter

• za optimizacijo spletnih strani in digitalnih prodajnih kanalov namenjeno tujim kupcem/tuji poslovni javnosti, vključno s prevajanjem.

V sklopu obeh projektov izvajamo aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih, z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega mednarodnega poslovanja, boljšega sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in za boljšo promocijo naših izdelkov in storitev na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.